Моя ластівка - Volvo V60

Всіх вітаю!
Розповім свою історію як я став власником Volvo V60 =)

Спочатку хотіли купити машину дружині, дуже сподобалася Volvo V40 Cross Country, у крутому кольорі Amazon Blue.v40_amazon.jpg

У Києві була одна машина, стояла на майданчику, вперше приїхали під закриття, не встигли толком її розглянути, помацати. Але вистачило тих 10/15 хвилин, які провели біля авто, щоб зрозуміти, що саме ця машина ідеально підходить дружині.
Думали за кілька днів заїхати ще раз, детальніше її подивитися, і виїхати на тест драйв. Наступного дня цю красуню забрали з майданчика і виставив на Ria власник авто, машина провисіла на ріа близько доби і була продана, було дуже сумно.

Через кілька тижнів, машина знову з'являється у продажу, вже на інших номерах, ми в цей час знаходимося в іншому місті та у Києві маємо бути в неділю.

У суботу ввечері машину знято з продажу (((
Після приїзду до Києва, телефоную з продавцю, номер зберіг про всяк випадок. Він каже машина під завдатком, але якщо передумають, він мене набере. Десь закрався промінчик надії =)))
За кілька днів продавець таки набрав, каже якщо не передумали, приїжджайте, дивіться. Їхати далековато, у Вишгород, на зустріч до мрії =))
Висунулися на огляд, літо, спека, за бортом +38, вечір, скрізь пробки, доїжджаємо до петрівки, стоїмо на світлофорі, відчуваю запах паленої проводки, і з-під капота піднімається трохи димок, зразу у думках, все, приїхали.
Глушу машину, дружину з донькою вивів з машини, увімкнув аварійку, відкриваю капот і розумію, мотор вентилятора пічки втомився і заклинив =)) весело подумав я.

Відштовхав машину з проїжджої частини, стою думаю, що ж робити і як повернутися додому, перегляд знову зривається. Дзвоню продавцю, пояснюю ситуацію, домовилися наступного дня на перегляд.

Подекуди доїхали додому, з включеною пічкою і відчиненими вікнами =)) по ELM моніторив температуру двигуна, щоб не було перегріву.
Вранці швидко шукаю вентилятор, дуже швидко його міняю і вилітаємо на огляд машини.

Швидкий поверхневий огляд, все подобається, багажник чистий, під капотом також чисто, масляних запотівань не було, також не було слідів що машину готовили до продажу.
Нам запропонували проїхатися за кермом, у мене прям руки затремтіли, було таке відчуття що вперше за кермо сідаю ))
Сказати що я кайфонул від вражень, це нічого не сказати, ця маленька фурія так стріляла зі старту, такого я не очікував. від цієї запальнички.

Стан загалом був непоганий, але помітили один момент, або її трохи вдарили, або вирвали ручку відчиняли двері водія, але з м'ясом, навіть зірвавши шматок фарби, і це місце потім тупо зафарбували пензликом. Осад залишився, взяли час на подумати.

Вирішили зрештою везти машину на сервіс, перевіряти її, якщо все гаразд, будемо її брати і приводити до ладу.

Дзвоню продавцю, говорю їдемо на сервіс, якщо все ок, машину забираємо. Продавець почав давати задню, мовляв, немає часу і т.д., хоча ми сказали відразу, що покупка тільки після огляду на сервісі.
Так від пішла ця машина вдруге, трішки було прикро, дуже вона нам сподобалась.

Моніторинг всіх торгівельних площадок показав що V40 дуже мало на продажі, а в більш менш цікавих комплектаціях взагалі одиниці. Місяць пошуків, надія стати власником V40 згасала, с кожним днем все більше і більше.

Якось тягнулись с дружиною у столичних пробках, звернули увагу на V60, а далі все як в тумані, знову пошук що є, заново вивчати комплектації та пошук того, що є в нашому бюджеті...

За збігом обставин дізнався що у знайомого є V60, і він люб'язно погодився мене покатати, ну я і скористався моментним всю її помацав, загалом мені сподобався машина.
Домовились через пару днів ще раз зустрітися, щоб із дружиною ще раз проїхалися на машині.

Після спільного тест драйву, дружина мені сказала, давай нам шукати В60 =))

Погортавши оголошення, виділив декілька авто для себе.
1. була європейка, стан не поганий, салон також, с приємного була тількі лінзована оптика.
2. американка, на фото була гарна, вживу кузов весь в царапках, салон втомлений, по опціях майже барабан, по технічці також було багато питань.
3. американка, ціла по кругу, відпрацювали її по страхової як затоплення, вся чиста, ціла, гарна комплектація, мотор 2.5, ще й газік стояв -) , нажаль не зійшлись по ціні, торгуватись не хотіли.
4. американка, по кузову більш менш повна була, по комплектації дуже не погана, нові гальма, нові пружини з амортизаторами, сподобалась, завезли її на діагностику, ходова, мотор без зауважень, по помилкам все чисто, єдиний момент місце удару, було зроблено не дуже гарно, було прийняте рішення брати саме цю машину, з прицілом на майбутнє, що виправлятиму місце удару.

Вкладення

• IMG_1861.jpg
    IMG_1861.jpg
    116 КБ · Перегляди: 1
  • IMG_1879.JPG
    IMG_1879.JPG
    450 КБ · Перегляди: 1
Останнє редагування:
Назад
Зверху